Σχετικά με εμάς

Η Μαρία Αντωνοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και η πρώτη επαφή με το σώμα μέσω της άσκησης ήρθε στην ηλικία των 8 ετών με την ενόργανη γυμναστική. Έκτοτε ασχολήθηκε με διάφορα αθλήματα και είδη χορού. Το ενδιαφέρον της για την εξερεύνηση των ανθρώπινων συναισθημάτων και την έκφρασή τους καθώς και η θεραπευτική κίνηση την οδήγησαν σε δραματική σχολή όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2011. Εργάστηκε ως ηθοποιός κάνοντας κυρίως θέατρο ενηλίκων και παραστάσεις για παιδιά.

Το ταξίδι στον κόσμο της yoga

Γνώρισε την γιόγκα ως ασκούμενη το 2008 ωστόσο το 2014 η προσωπική της διαδρομή της φώτισε την απόφαση να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου με στόχο να συνεχίσει να εξερευνά την ανθρώπινη υπόσταση ολιστικά με βασικό εργαλείο αυτήν τη φορά τον πνευματικό κόσμο της γιόγκα.
 
Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα σπουδών με την Marita Mittag (200h TTC ΥΑΙ) Yoga Alliance International της Ινδίας και το πρόγραμμα 300h της Αμερικάνικης Yoga Alliance, που περιλαμβάνουν εκπαίδευση σε Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Ashtanga Yoga, Restorative Yoga, Therapeutic Yoga, Yoga Nidra και Meditation. Λίγο αργότερα ολοκλήρωσε και το προγραμμα Aerial Yoga Teacher (50h) καθώς και Aerial Kids Yoga Teacher.
 
Το 2022 ίδρυσε το Healing Circle όπου συνεχίζει να διδάσκει, να εμπνέεται και να εμβαθύνει στην πρακτική της και τις γνώσεις της γύρω από τη yoga, να κινείται με ενθουσιασμό, να ανακαλύπτει με περιέργεια και να ακολουθεί μέσα από το σώμα τα ψυχικά μονοπάτια που οδηγούν στο φως της γνώσης και της αίσθησης του αληθινού εαυτού.